Monday, December 27, 2010

kak limah o0o0 kak limah...

today adelah hari berdating-datingan...
lallalala...sygnye tgk movie yg xbpe nk best pulak...decided to watch dis muvee sbb ramai sgt kate cite ni kelakar dan best...huhu...tpnye xsmpi 10kali kot aku gelak td dlm wyg...sengih je byk...hahaha...xlawak sgt pon...lbih lawak lg lawak rakan2 aku bile kami berkumpul bersame*amboii...msuk bkul suh org angkat plak*hahaha..eh lupe plak..tgk cite hantu kak limah balik rumah sbenanye td...
tp kannn....the best part of today.....................bf bukak wallet...then.....hahahhaha...ade plak gmbo pasport aku yg diletakkn sbelah gmbo beliau.......sweeeeeeeeetttttttttttt la plak tetibe...*jgn lyn sgt dgn prasaan giler aku ni...lol* tetibe arini..aku tgk beliau mcm dah dewasa plak*mmg dah pon* sbenanye mksd aku...die nmpk matang stelah keje...dan aku suke sgt dgn improvement trsbt...nmpk la matured sket kn..dan trus rase kami dah tua....sengal...hahahha..since die dah keje..seminggu skali je dpt jmpe...xpe lah...tggu 1 more week...die tuka shif mlm...so siang tu bleh kot buat bnde2 yg xterbuat lg...













suke nk ngacau2...hehehe...mse die tgh try2 bju tu...sperti bese la kn...camwhoring lah..










and tadaaaaaaaaaaaa....peyot omelll...*pelat pulop*ohok2




cantik x bju aku pilih tu..heheh



o yeah...since jakel tgh sale skang ni..Year End Sale ye skang...aku beli kain langsir utk hias katil sendirik...punye la byk kain kene gune...pegi jakel 2kali sbb xckup kain..hawau taw...lallala...pnat taw buat..ini hasilnye...msuk bilik msti sengih seko2..hahahha...ngokngek!! *sile abaikan katil yg bersepah itu..sifat M itu masih ade..hehe*








kuntuman2 bunge ni adelah part plg mencabar ye anak2..1kuntum tu 1meter kain..heh



byk plak menaip dan byk plak gmbar mlm ni...tenet okay plak..tu byk gambar tu...lalala

3 comments:

fyda izanee said...

ni x sabo2 nk lenjan katil ko nih..haha

herna said...

hahaha...sile lah dtg umah aku...eh ko blik kolej bile doww?

Oh Cilla. said...

i love paris t0oo. lawa baju